

Dzień dobry,
nazywam się Agata Szczebyło i chciałabym, żeby ludzie jedli więcej nasion roślin strączkowych, bo ekipa Be Strąk to superbohaterowie dzisiejszego świata!
Wierzę, że codzienne wybory związane z jedzeniem wpływają na zdrowie ciała i ducha, ale też świat w jakim żyjemy - środowisko naturalne i losy przyszłych pokoleń. Dobrymi wyborami i decyzjami możemy wpływać na nasze małe kosmosy, a w rezultacie zmieniać świat na lepsze :)
Jestem edukatorką żywieniową, absolwentką i doktorantką Wydziału Żywienia Człowieka w SGGW w Warszawie.
Moje publikacje naukowe znajdziesz tutaj.
Co mogę dla Ciebie zrobić?
-
przeprowadzić warsztaty kulinarno-edukacyjne dla dzieci
w szkole lub przedszkolu lub innej grupie, -
przeprowadzić szkolenie dla grupy dorosłych w Twojej firmie -
o tym dlaczego i jak jeść więcej strączkowych i zmieniać dietę
na bardziej roślinną, -
stworzyć bardziej roślinne menu dla stołówki, baru czy restauracji.
Ze Stowarzyszeniem DIETANOVA od 2013 roku organizowałam
i przeprowadzałam warsztaty i zajęcia z kilkoma tysiącami dzieci
i młodzieży w przedszkolach, szkołach, świetlicach środowiskowych.
Z Bankami Żywności od 2014 roku współpracuję jako edukatorka żywieniowa i kulinarna, głównie w ramach Programu Operacyjnego Pomoc Żywnościowa. Współpracuję także z Małgorzatą Jackowską.
Każdy pomysł na współpracę jest wart uwagi i z przyjemnością go poznam!
Napisz mail agata@bestrak.pl lub odezwij się
na social mediach Facebook, Instagram.