Przepisy

Be Strąk nasiona roślin strączkowych, fasola, groch, ciecierzyca, soczewica
  • DOM

  • DLACZEGO be strąk

    • Super pożywienie
    • Źródło białka
    • Wiązanie azotu
    • Suszo-odporność
    • Długie przechowywanie
    • Kulinarne szaleństwo
    • Jedno ALE
  • BOHATEROWIE

  • JAK ZACZĄĆ?

    • Jak gotować?
    • Ile jeść, czyli zalecenia
    • Co jeść (oprócz n.r.s.)?
  • PRZEPISY

    • FASOLA PIĘKNY JAŚ
    • GROCH
    • SOCZEWICA
    • CIECIERZYCA
    • FASOLA PINTO
  • O MNIE

    • publikacje
  • Więcej

    Use tab to navigate through the menu items.
    Be-Strąk_GROCH_200X200_1.png
    Be-Strąk_SOCZEWICA_200X200_1.png
    Fasola Pinto
    Be-Strąk_CIECIERZYCA_200X200_1.png
    Be-Strąk_FASOLA_BIALA_200X200_1.png

    Fasola Pinto przedstawia dalszych kuzynów, czyli różne, bardziej lub mniej znane rodzaje fasoli i pomysły na ich wykorzystanie w kuchni.

    Frijoles refritos z Pinto

    ​

    Brownie z czerwonej fasoli 

    ​

    Miska różności czyli bowl z czarną fasolą

    © 2019 by be strąk™ created with saikostudio™

    agata@bestrak.pl

    • Biały Instagram Ikona