Publikacje naukowe z moim udziałem: 

  • Szczebyło, A., Rejman, K., Halicka, E., & Laskowski, W. (2020). Towards more sustainable diets—attitudes, opportunities and barriers to fostering pulse consumption in Polish cities. Nutrients, 12, 1589. https://doi.org/10.3390/nu12061589

  • Szczebylo, A., Rejman, K., Halicka, E., & Jackowska, M. (2019). Analysis of the Global Pulses Market and Programs Encouraging Consumption of This Food. Problems of World Agriculture, 19(3), 85–96. https://doi.org/10.22630/PRS.2019.19.3.49

  • Szczebyło, A., Halicka, E., & Łuczyńska, K. (2018). Spożycie nasion roślin strączkowych w Polsce jako element modelu zrównoważonej konsumpcji żywności. Prace Naukowe Akademii Im Jana Długosza w Częstochowie: Pragmata Tes Oikonomias, XII, 35–45. https://doi.org/10.16926/pto.2018.12.03

  • Halicka, E., Kaczorowska, J., Rejman, K., & Szczebyło, A. (2021). Parental food choices and engagement in raising children’s awareness of sustainable behaviors in urban Poland. International Journal of Environmental Research and Public Health, 18(6), 1–19. https://doi.org/10.3390/ijerph18063225

  • Halicka, E., Kaczorowska, J., & Szczebyło, A. (2019). Sustainable Food Consumption in Rural Households with Children (in Polish with English summary). Village and Agriculture, 1(182), 45–61. https://doi.org/10.7366/wir012019/03

  • Kaczorowska, J., Rejman, K., Halicka, E., Szczebylo, A., & Górska-Warsewicz, H. (2019). Impact of food sustainability labels on the perceived product value and price expectations of urban consumers. Sustainability (Switzerland), 11(24). https://doi.org/10.3390/SU11247240